Glazenwasser

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers?

Glasbewassing door een professionele glazenwasser voor bedrijven is een goede investering in het behoud van de uitstraling van uw bedrijfspand. De gecertificeerde glazenwassers van TopCleaners staan graag voor u klaar om van uw bedrijfspand een fonkelend visitekaartje te maken. U wilt toch ook een goede indruk achterlaten bij uw klanten en anderen die uw pand betreden? Laat uw ruiten daarom reinigen door de vakmannen van TopCleaners.

De glazenwassers voor bedrijven van TopCleaners leveren topkwaliteit

Onze glazenwassers zijn gespecialiseerde vakmensen die beschikken over een VCA* diploma, onder leiding van een VCA**-professional. Het spreekt voor zich dat de glazenwasser van TopCleaners alle opgestelde normen en regels haarfijn naleeft tijdens de glasbewassing bij uw bedrijf. Ze werken hierbij op een ecologisch verantwoorde manier, waarbij het milieu zoveel mogelijk gespaard blijft. Daarnaast heeft schoonmaakbedrijf TopCleaners, dat onderdeel is van TopWorkers, alle materialen in huis die nodig zijn voor een uiterst nauwkeurige glasbewassing, waardoor uw ramen ongetwijfeld weer blinken. Geen vieze vegen te zien als de zon op de ramen schijnt.

Glasbewassing maakt ons enthousiast! Wordt u ook enthousiast over ons?

Van het grondig reinigen van de ruiten van het kantoorpand op de hoek tot de glasbewassing van een groot pand op een bedrijventerrein. Wat voor bedrijf het ook betreft, de glazenwasser voor bedrijven van TopCleaners heeft er ervaring mee. Heeft u nog vragen over onze glasbewassingsservice? Neem contact met ons op, onze glazenwassers voor bedrijven staan voor u klaar! U bereikt ons via 088 – 222 3 222.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in de omgeving van Roosendaal, Tilburg of Breda? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar 088-2223222. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.