fbpx

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing voor zowel bedrijven als particulieren maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neem je contact met ons op?

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in glasbewassing

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatieve glazenwasser

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren glazenwassers

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken schoonmakers en glazenwassers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij garanderen de hoogste kwaliteit

Tijd om je dakkapel eens grondig schoon te maken? Heb je vette vingervlekken op je ramen? Of kunnen je kozijnen wel een opfrisbeurt gebruiken? Als je op zoek bent naar een glazenwassersbedrijf ben je bij ons aan het juiste adres! Ons team van meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers staat elke dag voor je klaar!

Wij worden vrolijk van schone ramen! Hopelijk mogen we jou hier ook blij mee maken. Wil je meer weten over onze werkwijze? Lees dan snel verder!

Image
Sinds 1998
Image

vakkundig glazenwassersbedrijf

Uiteraard maken wij bij het wassen van de ramen gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en -materialen. We beschikken over professionele klimmaterialen. En als het nodig is maken we zelfs gebruik van een hoogwerker. Voor de reiniging van je ramen en kozijnen maken we gebruik van onze speciale osmosesystemen. Hierdoor kunnen we veilig, snel en tegen een gunstig tarief de glasbewassing verzorgen. Maar u kunt er ook vanuit gaan dat onze VCA gediplomeerde vakmensen nauwkeurig te werk gaan. Zij helpen je niet alleen met het schoonmaken van de ramen. Ook voor een betrouwbaar advies over het onderhoud van je ramen kun je bij onze gediplomeerde vakmensen terecht.

Image

glazenwassersbedrijf voor bedrijfsruimtes

Heb je een kantoorpand waarvan de ramen eens grondig gereinigd moeten worden? Dat snappen we als geen ander! Schone ramen van je bedrijfspand zorgen voor een nette uitstraling van uw bedrijf. Daardoor is het een ultiem visitekaartje voor je klanten en leveranciers. Hoog tijd dus om het onderhoud en de reiniging van je ramen op orde te maken. Misschien heb je al wel een schoonmaakploeg voor het interieur van je bedrijfsruimte, maar nog geen partij voor de glasbewassing? Dan staan we graag voor je klaar! Maar ook als je nog een schoonmaakteam zoekt voor je gehele bedrijfsruimte kun je bij ons terecht. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen.

Onze glazenwassers in cijfers

80000

Ramen gewassen

27000

Tevreden klanten

4

Hoogwerkers