wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing voor zowel bedrijven als particulieren maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neemt u contact met ons op?

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in glasbewassing

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatieve glazenwasser

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren glazenwassers

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken schoonmakers en glazenwassers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij garanderen de hoogste kwaliteit

Tijd om uw dakkapel eens grondig schoon te maken? Heeft u vette vingervlekken op uw ramen? Of kunnen uw kozijnen wel een opfrisbeurt gebruiken? Als u op zoek bent naar een glazenwassersbedrijf bent u bij ons aan het juiste adres! Ons team van meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers staat elke dag voor u klaar!

Wij worden vrolijk van schone ramen! Hopelijk mogen we u hier ook blij mee maken. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Lees dan snel verder!

vakkundig glazenwassersbedrijf

glazenwassersbedrijf voor bedrijfsruimtes

Uiteraard maken wij bij het wassen van de ramen gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en -materialen. We beschikken over professionele klimmaterialen. En als het nodig is maken we zelfs gebruik van een hoogwerker. Voor de reiniging van uw ramen en kozijnen maken we gebruik van onze speciale osmosesystemen. Hierdoor kunnen we veilig, snel en tegen een gunstig tarief de glasbewassing verzorgen. Maar u kunt er ook vanuit gaan dat onze VCA gediplomeerde vakmensen nauwkeurig te werk gaan. Zij helpen u niet alleen met het schoonmaken van de ramen. Ook voor een betrouwbaar advies over het onderhoud van uw ramen kunt u bij onze gediplomeerde vakmensen terecht.

Heeft u een kantoorpand waarvan de ramen eens grondig gereinigd moeten worden? Dat snappen we als geen ander! Schone ramen van uw bedrijfspand zorgen voor een nette uitstraling van uw bedrijf. Daardoor is het een ultiem visitekaartje voor uw klanten en leveranciers. Hoog tijd dus om het onderhoud en de reiniging van uw ramen op orde te maken. Misschien heeft u al wel een schoonmaakploeg voor het interieur van uw bedrijfsruimte, maar nog geen partij voor de glasbewassing? Dan staan we graag voor u klaar! Maar ook als u nog een schoonmaakteam zoekt voor uw gehele bedrijfsruimte kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze glazenwassers in cijfers

80000

Ramen gewassen

27000

Tevreden klanten

4

Hoogwerkers