wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing voor zowel bedrijven als particulieren maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neem je contact met ons op?

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in glasbewassing

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatieve glazenwasser

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren glazenwassers

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken schoonmakers en glazenwassers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij garanderen de hoogste kwaliteit

Zitten je ramen vol met vette vingerafdrukken? Heb je een reguliere schoonmaakhulp nodig voor de ramen in je kantoor? Of kan je dakkapel wel een opfrisbeurt gebruiken? Jouw zoektocht naar de beste glazenwassersbedrijven stopt hier. Het schoonmaakteam van Topcleaners gaat vakkundig te werk en staat iedere dag klaar om je te helpen. We hebben al vele klanten blij mogen maken met schone ramen. Uiteraard hopen we ook bij jou een glimlach op het gezicht te toveren.

Ben je benieuwd geworden naar onze unieke aanpak? Lees dan snel verder!

Image
Sinds 1998
Image

vakkundige glazenwassersbedrijven

Bij Topcleaners draait alles om vakmanschap. We maken je ramen schoon met de beste schoonmaakspullen en -materialen. Als het nodig is maken we zelfs gebruik van klimmaterialen en hoogwerkers. Op die manier pakken we ook de moeilijkst bereikbare plekken grondig aan.

Image

glazenwassersbedrijven voor bedrijfsruimtes

Speciaal voor het glaswerk maken we gebruik van osmoseapparatuur. Hierdoor kunnen we snel, veilig en betaalbaar uw glaswerk laten stralen. Uiteraard wordt deze apparatuur bestuurd door onze VCA gecertificeerde vakmensen. Zij garanderen u niet alleen van een brandschoon resultaat, maar ook voor een deskundig advies over het onderhoud van uw ramen, kun je bij hen terecht.

Onze glazenwassers in cijfers

80000

Ramen gewassen

27000

Tevreden klanten

4

Hoogwerkers