zonnepanelen schoonmaken

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

wij staan garant voor service en kwaliteit

Meer dan 25 jaar ervaring in het schoonmaken van zonnepanelen. We wassen zonnepanelen met behulp van onze osmose installaties (wasborstels op steel). Inmiddels hebben we meer dan 20.000 zonnepanelen gewassen en een prachtig netwerk van tevreden klanten opgebouwd. Mogen we jouw zonnepanelen ook schoonmaken?

Waarom TopCleaners?

Icon

Al 20.0000 zonnepalen gewassen

We hebben enorm veel ervaring. We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen uitvoeren.

Icon

De beste materialen en middelen

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid: 9.4!

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9.4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

Ga voor +20% rendement!

Door uw zonnepanelen jaarlijks te laten wassen behaalt u 20% meer rendement uit zonne-energie. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Hier werken wij graag aan mee!.

wij garanderen de hoogste kwaliteit

Wist je dat zonnepanelen al snel 20% minder rendement behalen wanneer ze niet op frequente basis worden schoongemaakt? Dat komt omdat vuil en stof zich op de panelen nestelt en zo de opname van zonlicht tegenhoudt. Als je wilt dat je zonnepanelen optimaal blijven presteren, is het dus aan te reden om ze regelmatig te wassen.
Bij TopCleaners begrijpen we het belang van schone zonnepanelen. We wassen zonnepanelen voor zowel particulieren als bij bedrijven. We wassen met zachte borstels en voorkomen daarmee krassen op de panelen. Bovendien werken we veilig en conform de de regels van de Arbowet.

Image
Sinds 1998

TopCleaners in cijfers

80000

Ramen gewassen

27000

Tevreden klanten

4

Hoogwerkers