gevelreiniging van het hoogste niveau

Trespa gevel schoonmaken? Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging voor zowel bedrijven als particulieren maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neem je contact met ons op?

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in schoonmaken van Trespa gevels

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar je wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op

Icon

ervaren in schoonmaken van Trespa gevels

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Ben je van plan om je Trespa gevel binnenkort een schoonmaakbeurt te geven? Uitstekend idee! Door de unieke materiaaleigenschappen van Trespa heb je er meestal weinig onderhoud aan. Maar als vuil er lang genoeg op zit krijgt het de kans om aan te hechten. Daarna is het heel lastig om het er nog vanaf te krijgen zonder je gevel te beschadigen. En dus kun je er maar beter op tijd bij zijn!

Veel mensen denken dat ze de gevels gemakkelijk zelf met een sopje schoon kunnen maken. Een probleem daarbij is dat de Trespa zich vaak op grote hoogte bevindt. Daardoor kom je er met een gewone borstel niet gemakkelijk bij. Gelukkig kunnen wij met onze extra lange telescoopsteel eenvoudig alle Trespa oppervlakken grondig reinigen. En met onze steigers en uitgebreide klimmaterialen zorgen we veilig en snel voor een brandschoon resultaat.

Benieuwd geworden hoe we dat doen? Lees dan snel verder!

Glazenwasser bij Mcdonalds
Sinds 1999
Image

Trespa gevel schoonmaken door een echte specialist

Van een echte specialist mag je natuurlijk verwachten dat ze zorgvuldig te werk gaan en gebruik maken van de beste schoonmaakmiddelen. Op die manier geniet je het langst van je Trespa gevel. Gelukkig hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis om ook jouw schoonmaakproject tot een succes te maken.

Uiteraard ben je bij ons verzekerd van een schitterend resultaat. Maar voorzien we je ook graag een vrijblijvend advies voor het behoud en onderhoud van je Trespa gevel. Dat is het voordeel van een echte specialist voor je gevelreiniging.

Schoonmaakbedrijf

Verder zijn we ook gespecialiseerd in de gevelreiniging van stenen muren, dakranden, boeiboorden en damwanden. We hebben dan ook al veel mensen blij mogen maken met een schone gevel, ongeacht het materiaal waar die van gemaakt is.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw gevelreiniging. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Gevelreiniging in cijfers

462

Projecten afgerond

462

Tevreden opdrachtgevens

5620

gereinigde vierkante meters