Dé partij om je tuintegels te laten schoonmaken

Ga je de tuintegels schoonmaken? Wij staan graag voor je klaar.  Neem je contact met ons op? Meer dan 25 jaar ervaring in terrasreiniging. Laat ons je terras reinigen.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van terrasreiniging voor zowel bedrijven als particulieren. Neem je contact met ons op? Wij staan graag voor je klaar.

Waarom tuintegels schoonmaken via TopCleaners?

Icon

experts in tuintegels schoonmaken

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in tuintegels schoonmaken

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij voor het schoonmaken van je tuintegels

De eerste mooie dagen van de lente komen eraan. Het zonnetje laat zich zien en de temperaturen beginnen te stijgen. Dan zit je natuurlijk het liefst te genieten in je eigen tuin. Maar wacht even, het natte winterweer heeft nog een verrassing achtergelaten. Op je tuintegels is namelijk een vieze laag mos en algen ontstaan. En dus is het hoog tijd om de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak te combineren met het schoonmaken van je tuintegels.

Image
Image

tuintegels schoonmaken: zo doen we dat!

Als je mos, algen of ander vuil niet volledig verwijdert van je tegels, kunnen deze sneller teruggroeien. En dus is het zaak om te zorgen voor een grondige reiniging van je terrastegels. Het is daarom ook een goed idee om hiervoor de hulp van een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen. Wij werken namelijk met de beste schoonmaakmiddelen- en materialen. En onze gediplomeerde vakmensen zorgen voor een snelle en grondige reiniging van je terrastegels. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een brandschoon resultaat.

Schoonmaakbedrijf

onze werkwijze

Bij het schoonmaken van tuintegels staat maatwerk centraal. Iedere tuin is immers anders. En dat vraagt om een speciale aanpak die precies aansluit bij je tuin. We luisteren daarbij graag naar jouw specifieke wensen en behoeften. Dat voorkomt dat we later tegen onaangename verrassingen aanlopen. En dat is wel zo fijn! Op die manier werken er bij ons dagelijks meer dan 70 gemotiveerde vakmensen aan het schoonmaken van tuintegels.

Wil je de kracht van een professioneel schoonmaakbedrijf zelf ervaren? Vraag dan hieronder direct een vrijblijvende offerte aan.

de schoonmaak in cijfers

1218

Woningen schoon opgeleverd

428

Bedrijfspanden schoon opgeleverd

5

Gespecialiseerde opleverteams