Glazenwassen in Breda en omgeving

Op zoek naar een betrouwbare partij voor het glazenwassen? Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt u contact met ons op?

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van glazenwassen voor zowel bedrijven als particulieren maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neemt u contact met ons op? Onze glazenwassers in Breda staan voor u klaar!

Waarom TopCleaners?

Icon

meer dan 70 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit.

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf

Met ruim 20 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid in glazenwassen

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Hier zijn we trots

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit in glazenwassen

Hebben de kinderen de nodige vingerafdrukken achtergelaten op uw ramen? Of neemt u de ramen mee met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak? Onze vakkundige schoonmakers staan elke dag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. We komen graag bij u langs om uw ramen, kozijnen, dakkapel of gevel grondig te reinigen.

Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Lees dan snel verder!

Glazenwasser Breda

Vakkundig glazenwassen

Uiteraard maken we gebruik van de beste schoonmaakmiddelen- en materialen. Dat zorgt voor een brandschoon resultaat van uw ramen. Daar staan onze VCA-gediplomeerde vakmensen garant voor. Maar speciaal voor het glazenwassen maken we gebruik van osmosesystemen. Hiermee kunnen we veilig, snel en tegen een gunstig tarief de glasbewassing verzorgen. En dat is wel zo prettig. Zeker als uw bedrijfsruimte veel ramen heeft.

Glazenwassen voor bedrijfsruimtes

Heeft u een kantoorpand of andere bedrijfsruimte waar de glazen gewassen moeten worden? Ook dan staan we voor u klaar. Onze vakkundige schoonmakers gaan met de grootste zorg te werk. Op die manier ziet uw kantoorpand er binnen de kortste keren weer stralend schoon uit. En dat is wel zo prettig, want uw bedrijfsruimte is natuurlijk een schitterend visitekaartje voor uw klanten, personeel en leveranciers.

Nu begrijpen we uiteraard dat u uw bedrijfsruimte vaak overdag nodig heeft. In dat geval komt het niet uit dat er een schoonmaakploeg urenlang door uw kantoor gaat. Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Met meer dan 35 jaar ervaring in het glazenwassen voor bedrijfsruimtes garanderen we snel en efficiënt een brandschoon resultaat. Bovendien staan we altijd voor u klaar. Zelfs ‘s avonds en in het weekend.

Wilt u de kracht van een professioneel schoonmaakteam voor het glazenwassen in uw bedrijfsruimte zelf eens ervaren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.