Glazenwassen in Breda en omgeving

Op zoek naar een betrouwbare partij voor het glazenwassen? Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van glazenwassen voor zowel bedrijven als particulieren maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neem je contact met ons op? Onze glazenwassers in Breda staan voor je klaar!

Waarom TopCleaners?

Icon

meer dan 70 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit.

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf

Met ruim 20 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid in glazenwassen

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Hier zijn we trots

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit in glazenwassen

Hebben de kinderen de nodige vingerafdrukken achtergelaten op je ramen? Of neem je de ramen mee met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak? Onze vakkundige schoonmakers staan elke dag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. We komen graag bij je langs om je ramen, kozijnen, dakkapel of gevel grondig te reinigen.

Wil je meer weten over onze unieke werkwijze? Lees dan snel verder!

Glazenwasser Breda
Image

Vakkundig glazenwassen

Uiteraard maken we gebruik van de beste schoonmaakmiddelen- en materialen. Dat zorgt voor een brandschoon resultaat van uw ramen. Daar staan onze VCA-gediplomeerde vakmensen garant voor. Maar speciaal voor het glazenwassen maken we gebruik van osmosesystemen. Hiermee kunnen we veilig, snel en tegen een gunstig tarief de glasbewassing verzorgen. En dat is wel zo prettig. Zeker als je bedrijfsruimte veel ramen heeft.

Image

Glazenwassen voor bedrijfsruimtes

Heb je een kantoorpand of andere bedrijfsruimte waar de glazen gewassen moeten worden? Ook dan staan we voor je klaar. Onze vakkundige schoonmakers gaan met de grootste zorg te werk. Op die manier ziet je kantoorpand er binnen de kortste keren weer stralend schoon uit. En dat is wel zo prettig, want je bedrijfsruimte is natuurlijk een schitterend visitekaartje voor je klanten, personeel en leveranciers.

Nu begrijpen we uiteraard dat u je bedrijfsruimte vaak overdag nodig heeft. In dat geval komt het niet uit dat er een schoonmaakploeg urenlang door je kantoor gaat. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken. Met meer dan 25 jaar ervaring in het glazenwassen voor bedrijfsruimtes garanderen we snel en efficiënt een brandschoon resultaat. Bovendien staan we altijd voor je klaar. Zelfs ‘s avonds en in het weekend.

Wil je de kracht van een professioneel schoonmaakteam voor het glazenwassen in je bedrijfsruimte zelf eens ervaren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.