Glazenwasser Breda en omgeving

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing voor zowel bedrijven als particulieren maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neem je contact met ons op? Onze glazenwassers in Breda staan voor je klaar!

Waarom TopCleaners?

Icon

meer dan 70 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit.

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Hier zijn we trots

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Voor grondige glasbewassing van je woning of bedrijfspand kun je 24/7 bij ons terecht. Wij werken in een straal van 70 kilometer om Breda. Ons team van enthousiaste glazenwassers staat klaar om van je pand een visitekaartje te maken. Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte op.

Glazenwasser Breda
Image

Glazenwasser Breda

Met de juiste middelen en de nodige ervaring zorgt onze glazenwasser dat je bedrijfspand in de omgeving van Breda er weer stralend uitziet. Al onze vakmannen beschikken over een VCA diploma en kiezen altijd voor een milieubewuste oplossing. Alle materialen zijn in eigen beheer, zodat wij de glasbewassing zo goed als mogelijk kunnen uitvoeren. Plan vandaag nog een persoonlijk gesprek in en maak je wensen kenbaar. Glazenwasser Breda Neem contact op.

Naast glasbewassing, kun je ons voor vele andere diensten inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan diepte reiniging, opleveringsschoonmaakvloeronderhoud en industriele reiniging. Oftewel, voor alle schoonmaakdiensten kun je terecht bij TopCleaners. Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten of ontvang je graag meer informatie over wat onze glazenwasser in Breda voor je kan betekenen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088-2223222.