dé partij voor uw opleveringsschoonmaak in Eindhoven

Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt u contact met ons op? Bijna 25 jaar ervaring in opleveringsschoonmaak in Eindhoven.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van opleveringsschoonmaak in Eindhoven voor zowel bedrijven als particulieren. Neemt u contact met ons op? Wij staan graag voor u klaar. Volg ons hele verhaal op LinkedIn

Waarom TopCleaners voor uw opleveringsschoonmaak in Eindhoven?

Icon

experts in opleveringsschoonmaak in Eindhoven

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

 

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in opleveringsschoonmaak in Eindhoven

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Eindhoven. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

De beste partij voor opleveringsschoonmaak in Eindhoven

Net klaar met een verbouwing? Heeft u een schone woning nodig voor een verhuizing? Of werd het gewoon eens tijd voor een grondige schoonmaak van uw woning of bedrijfspand? Wij verzorgen al jaren de opleveringsschoonmaak in Eindhoven voor zowel bedrijven als particulieren. Daarbij ontzorgen we u totaal door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en schoonmaakwerk op maat. Zo verzekeren wij u van een brandschoon resultaat. Wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op!

Opleveringsschoonmaak

Schoonmaak na verhuizing

Bent u net verhuisd? Wilt u uw huis er netjes uit laten zien wanneer de makelaar foto’s komt maken? Of moet u uw woning voor een verhuizing schoon opleveren? Vaak is het tijdens een verhuisperiode al druk genoeg. Kies daarom voor het gemak van de opleveringsschoonmaak van TopCleaners in Eindhoven. Wij zorgen ervoor dat uw woning voor of na de verhuizing weer helemaal schoon is.

Professionele schoonmaak

U mag van ons als ervaren schoonmaakbedrijf dan ook een professionele aanpak verwachten. Wij werken namelijk uitsluitend met de beste schoonmaakmiddelen en -materialen. En met ons team van meer dan 70 gespecialiseerde schoonmakers bieden we voor iedere klus de juiste schoonmaak.

Bouwschoonmaak

Bent u net klaar met een verbouwing? Al dat harde werk komt pas écht tot zijn recht als u uw woning na de verbouwing grondig schoonmaakt. Maar na een drukke en stressvolle verbouwing heeft niet iedereen daar de tijd en energie voor. Geen zorgen, wij helpen u graag! We hebben inmiddels al meer dan duizend woningen schoon opgeleverd. Dus we helpen ook u graag met de opleveringsschoonmaak in Eindhoven na een verbouwing.