fbpx

dé partij voor je opleveringsschoonmaak te Rotterdam

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op? Meer dan 25 jaar ervaring in opleveringsschoonmaak in Rotterdam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van opleveringsschoonmaak in Rotterdam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem je contact met ons op? Wij staan graag voor je klaar.

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in opleveringsschoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

 

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in opleveringsschoonmaak

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij voor opleveringsschoonmaak in Rotterdam

Dagelijks worden wij ingehuurd voor het uitvoeren van een opleveringsschoonmaak. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Meestal betreft het een opleveringsschoonmaak na verbouwing van een woning of tijdens een verhuizing. Ook verzorgen wij de opleveringsschoonmaak in Rotterdam voor bouwbedrijven. Met trots durven wij te beweren dat wij in de wijde omgeving van Rotterdam het schoonmaakbedrijf zijn met de meeste ervaring en het beste resultaat op het gebied van opleveringsschoonmaak. Wil je ons inschakelen? Neem dan gelijk contact op!

Image