betrouwbaar, ervaren en professioneel

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Kerimago Kick

” Goede schoonmaak voor een prima prijs!”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Waarom TopCleaners?

Icon

meer dan 60 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit.

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf

Met ruim 20 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Hier zijn we trots op.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Schoonmaakbedrijf TopCleaners uit Breda verzorgt schoonmaakwerk bij bedrijven en particulieren. Ons team bestaat uit 70 enthousiaste en vak geschoolde schoonmakers. Wij leveren de allerhoogste kwaliteit en durven te zeggen dat wij het beste schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Breda zijn. TopCleaners heeft jaren lang ervaring opgebouwd op het gebied van schoonmaakonderhoud. Veiligheid op de werkvloer en maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Wil je vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Je kunt zowel telefonisch als per mail contact opnemen. Wij staan graag voor je klaar.

schoonmaken bedrijven
Image

Schoonmaak kantoren in Breda

Heb je in de omgeving van Breda een kantoor dat je professioneel wilt laten schoonmaken op reguliere basis? TopCleaners is gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijfspanden. graag verzorgen wij de reguliere schoonmaak van je kantoor. Ook het periodieke onderhoud kunnen wij verzorgen. Denk hierbij aan het wassen van de ramen of vloeronderhoud.

Schoonmaakbedrijf

Grondige schoonmaak van kantoren in de wijde omgeving van Breda

Graag komen wij met je in contact en stellen wij vrijblijvend een offerte op voor het reguliere schoonmaakonderhoud van je kantoor in de omgeving van Breda. buiten kantoorschoonmaak zijn wij ook gespecialiseerd in glasbewassing en gevelreiniging. Dit doen wij met professionele middelen die het milieu zo min mogelijk belasten.