dé partij voor je opleveringsschoonmaak

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Kerimago Kick

” Goede schoonmaak voor een prima prijs!”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Waarom TopCleaners?

Icon

meer dan 70 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit.

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf

Met ruim 20 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Hier zijn we trots

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Dagelijks worden wij door particulieren en bedrijven ingehuurd voor het uitvoeren van een opleveringsschoonmaak. Meestal betreft het een opleveringsschoonmaak na verbouwing van een woning of tijdens een verhuizing. Ook verzorgen wij de opleveringsschoonmaak voor bouwbedrijven. Met trots durven wij te beweren dat wij in de wijde omgeving van Breda het schoonmaakbedrijf zijn met de meeste ervaring en het beste resultaat op het gebied van opleveringsschoonmaak.

Image
Image

Schoonmaak na verhuizing Breda

Na een verhuizing is in veel gevallen een grondige schoonmaak nodig. Wij werken in Breda en een straal van 75km om Breda heen. Dagelijks worden we ingehuurd door particulieren die na hun verhuizing de hulp in willen schakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf. Een grondige schoonmaak is dan gewenst.

Image

Grondige schoonmaak na uw verhuizing in de omgeving van Breda

Wanneer je gaat verhuizen, heb je veel aan je hoofd. Je moet je spullen inpakken, een verhuisbedrijf regelen, je spullen in- en uitpakken etc. etc. Veel van onze klanten vinden het prettig om de opleveringsschoonmaak van de nieuwe of oude woning uit te besteden.