Schoonmaakwerk bij TopCleaners!

Enthousiaste schoonmakers gezocht bij TopCleaners! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team kunnen komen versterken. Schoonmaakwerk nodig? Neem nu contact op!

wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Wil je ons team komen versterken? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@topcleaners.nl. Wij nemen altijd contact met je op. Kijk hieronder of op LinkedIn en zie welke vacatures open staan.

openstaande vacatures:

vacature: flexibele invaller gezocht

Wij zijn op zoek naar een flexibele collega voor invalwerk bij ziekte/verlof van collega’s. Ben je geïnteresseerd? We komen graag in contact met je. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

 

 

vacature: avondpand in Breda

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een avondpand in Breda. Ben je geïnteresseerd? We komen graag in contact met je. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

vacature: opleveringsschoonmaak, collega gezocht

Vind je het leuk om mee te gaan naar opleveringen in de bouw en bij particulieren na verbouwing/verhuizing? Neem dan contact op, we zoeken jou!

Solliciteer direct!

vacature: diverse panden in Roosendaal

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een 3-tal panden in Roosendaal. Ben je geïnteresseerd? We komen graag in contact met je. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

wij zijn op zoek naar leuke collega’s!

Ben je op zoek naar een nieuwe opdracht in de wereld van het schoonmaakwerk? En werk je graag samen met een team aan een vlekkeloos resultaat? Dan zijn we op zoek naar jou! De afgelopen jaren hebben we al vele klanten blij gemaakt met ons schoonmaakwerk. Dat mogen we nu zelfs in regio’s buiten Breda gaan doen! Daardoor kunnen we wel wat extra hulp gebruiken. En dus zijn we altijd op zoek naar gezellige collega’s die zich aan willen sluiten bij ons topteam!

Wil je je ook aansluiten bij ons warme team vol enthousiaste schoonmakers? Neem dan contact met ons op. Je kunt je CV en motivatiebrief mailen naar info@topcleaners.nl. Of bel naar 088-2223222. Wij nemen graag contact met je op.

Image
Collega's gezocht
Image

Schoonmaakwerk

Is schoonmaken helemaal jouw ding? En vind je het leuk om samen te werken met anderen om een spik en span resultaat neer te zetten? Dan ben jij precies wie we zoeken! Wij maken namelijk al jarenlang onze klanten blij dankzij ons geweldige schoonmaakwerk. En nu kunnen we wel wat extra hulp gebruiken. Daarom zijn we altijd op zoek naar schoonmaakwonders om ons team van meer dan 70 enthousiaste schoonmakers aan te vullen.

Wil je ook deel uitmaken van ons warme team van gemotiveerde schoonmakers? We komen graag met je in contact. Stuur je CV en motivatiebrief op naar info@topcleaners.nl. Of bel gerust naar 088-2223222 voor meer informatie over het schoonmaakwerk bij TopCleaners.

Image

ZZP schoonmaakwerk

Ben jij een enthousiaste schoonmaakheld met een flinke dosis motivatie die klaar is voor de volgende stap? Dan komen we graag met je in contact! Ons gezellige en gedreven team van schoonmaakexperts staat altijd open voor nieuwe collega’s die ons team nog sterker maken. Ben je eerder iemand die als flexibele ZPP’er aan de slag wil? Dat kan natuurlijk ook! We hebben namelijk flexibele opdrachten die perfect bij jou passen. Of je nu veel of weinig uren wilt werken. Liever ‘s avonds aan de slag gaat of juist in het weekend. We bespreken graag de opties met je.

Klinkt deze unieke schoonmaakopdracht als iets voor jou? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt je CV en motivatiebrief opsturen naar info@topcleaners.nl. Of bel naar 088-2223222 om meer te weten te komen over de ZZP schoonmaak bij TopCleaners..