Werken bij TopCleaners?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team kunnen komen versterken. Schoonmaakwerk nodig in Eindhoven? Neem nu contact op!

wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@topcleaners.nl. Wij nemen altijd contact met je op. Kijk hieronder of op LinkedIn en zie welke vacatures open staan.

Schoonmaakwerk Eindhoven en andere openstaande vacatures:

Schoonmaakwerk Eindhoven vacature: flexibele invaller gezocht

Wij zijn op zoek naar een flexibele collega voor invalwerk bij ziekte/verlof van collega’s. Ben je geïnteresseerd? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

 

 

vacature: avondpand in Breda

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een avondpand in Breda. Ben je geïnteresseerd? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

Schoonmaakwerk Eindhoven vacature: opleveringsschoonmaak, collega gezocht

Vind je het leuk om mee te gaan naar opleveringen in de bouw en bij particulieren na verbouwing/verhuizing? Neem dan contact op, we zoeken jou!

Solliciteer direct!

vacature: diverse panden in Roosendaal

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een 3-tal panden in Roosendaal. Ben je geïnteresseerd? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

wij zijn op zoek naar leuke collega’s!

Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk in Eindhoven? We maken al jarenlang onze klanten blij met goed schoonmaakwerk. En dat doen we met veel plezier! Daarom mogen we inmiddels in steeds meer steden laten zien waar we zo goed in zijn. En dus zijn we op zoek naar enthousiaste schoonmakers die met ons mee willen groeien.

Wil jij deel uitmaken van ons succesverhaal? Laat dan van je horen! Je kunt je CV en motivatiebrief opsturen naar info@topcleaners.nl. Maar we zijn ook telefonisch bereikbaar op 088-2223222. Wij komen graag met je in contact.

Image
Collega's gezocht
Image

Schoonmaakwerk Eindhoven

Zoek je schoonmaakwerk in Eindhoven waar je het beste uit jezelf kunt halen? Beginnen jouw handen al te jeuken bij het zien van een vuile oppervlakte? En omring je jezelf graag met de leukste collega’s? Dan ben jij precies wat we zoeken! Ons groeiende team van meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers is namelijk altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Tegenwoordig mogen we ook in Eindhoven mensen blij maken met ons schoonmaakwerk. Daarbij mag jouw schoonmaaktalent natuurlijk niet ontbreken.

Wil jij je ook aansluiten bij ons gezellige en enthousiaste team van schoonmakers? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je CV en motivatiebrief op naar info@topcleaners.nl. Of bel gerust naar 088-2223222 voor meer informatie over het schoonmaakwerk bij TopCleaners.

Image

ZZP schoonmaakwerk Eindhoven

Heb je meer behoefte aan de flexibiliteit van een ZZP’er? Geen probleem! We bieden namelijk ook ZZP schoonmaakwerk in Eindhoven aan. Daarbij word je natuurlijk nog steeds onderdeel van ons hechte team van schoonmakers. Maar heb je wel de volledige vrijheid als ZZP’er om te kiezen welk schoonmaakwerk je wilt doen. En ook qua uren zijn we erg flexibel. Werk je liever ‘s avonds of in het weekend? We overleggen graag met je wat er mogelijk is.

Wil je meer weten over ons flexibele ZZP schoonmaakwerk in Eindhoven? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@topcleaners.nl. Of bel naar 088-2223222.