Schoonmakers gezocht bij TopCleaners!

Enthousiaste schoonmakers gezocht bij TopCleaners! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team kunnen komen versterken. Schoonmaakwerk nodig? Neem nu contact op!

wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Wil je ons team komen versterken? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@topcleaners.nl. Wij nemen altijd contact met je op. Kijk hieronder of op LinkedIn en zie welke vacatures open staan.

openstaande vacatures:

vacature: flexibele invaller gezocht

Wij zijn op zoek naar een flexibele collega voor invalwerk bij ziekte/verlof van collega’s. Ben je geïnteresseerd? We komen graag in contact met je. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

 

 

vacature: avondpand in Breda

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een avondpand in Breda. Ben je geïnteresseerd? We komen graag in contact met je. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

vacature: opleveringsschoonmaak, collega gezocht

Vind je het leuk om mee te gaan naar opleveringen in de bouw en bij particulieren na verbouwing/verhuizing? Neem dan contact op, we zoeken jou!

Solliciteer direct!

vacature: diverse panden in Roosendaal

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een 3-tal panden in Roosendaal. Ben je geïnteresseerd? We komen graag in contact met je. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

wij zijn op zoek naar leuke collega’s!

Zoek je een nieuwe uitdaging in de schoonmaakwereld? En ben je daarnaast een echte teamplayer die alles doet voor een brandschoon resultaat? Dan zoeken wij jou! Doordat we al jaren onze klanten blij mogen maken met goed schoonmaakwerk komen we inmiddels handen tekort. Daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die ons gedreven team willen versterken.

Wil je je ook aansluiten bij ons warme team vol enthousiaste schoonmakers? Neem dan contact met ons op. Je kunt je CV en motivatiebrief mailen naar info@topcleaners.nl. Of bel naar 088-2223222. Wij nemen graag contact met je op.

Image
Collega's gezocht
Schoonmaakwerk Eindhoven

Schoonmakers gezocht!

Ben je op zoek naar schoonmaakwerk? Heb je een passie voor schoonmaken? En werk je daarnaast graag samen met een team van schoonmakers aan een vlekkeloos resultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! We maken namelijk al jaren onze klanten blij met sterk schoonmaakwerk. En daarbij kunnen we wel een extra handje hulp gebruiken. We zijn daarom altijd op zoek naar schoonmaaktalent voor de aanvulling van ons team van meer dan 70 enthousiaste schoonmakers.

Wil je ook deel uitmaken van ons warme team van gemotiveerde schoonmakers? We komen graag met je in contact. Stuur je CV en motivatiebrief op naar info@topcleaners.nl. Of bel gerust naar 088-2223222 voor meer informatie over het schoonmaakwerk bij TopCleaners.

Image

ZZP schoonmakers gezocht!

Ben je een enthousiaste en gemotiveerde schoonmaker die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Ons warme en gedreven team van schoonmaakspecialisten is altijd op zoek naar collega’s die het team kunnen versterken. Maar werk je liever flexibel als ZZP‘er? Geen probleem! We bieden namelijk ook flexibele opdrachten aan die precies bij je passen. Wil je veel of weinig uren werken? Liever ‘s avonds of in het weekend werken? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Klinkt deze unieke schoonmaakopdracht als iets voor jou? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt je CV en motivatiebrief opsturen naar info@topcleaners.nl. Of bel naar 088-2223222 om meer te weten te komen over de ZZP schoonmaak bij TopCleaners.