fbpx

betrouwbaar, ervaren en professioneel

Wil je schoonmakers inhuren voor uw schoonmaakklus? Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Bouwbedrijf Vrolijk

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Waarom TopCleaners

Icon

Meer dan 70 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Hier zijn we trots op.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor je kantoor? Of wil je dit jaar echt goed aan de slag gaan met de grote voorjaarsschoonmaak? Als je schoonmakers gaat inhuren ben je bij ons aan het goede adres. Ons schoonmaakteam in Breda staat altijd klaar om je te helpen.

Wil je meer weten over wat we doen? Hieronder lees je meer over hoe we te werk gaan. Of bekijk onze LinkedIn pagina.

Image
sinds 1998
Image

schoonmakers inhuren voor industriële ruimte

Voor het reinigen van je industriële ruimte zit je bij ons goed. Ons professionele schoonmaakteam levert maatwerk voor elke soort ruimte. Inclusief industriële ruimtes die een unieke aanpak nodig hebben. Want deze ruimtes bevatten vaak kostbare en complexe machines. En bovendien wordt er soms met gevaarlijke stoffen gewerkt. Het is dus zaak voor het schoonmaakteam om met uiterste zorg te werk te gaan. Gelukkig beschikt ons team van meer dan 70 toegewijde schoonmakers over uitgebreide ervaring in het schoonmaken van diverse industriële ruimtes zoals fabriekshallen, magazijnen en distributiecentra. Wil je de kracht van ons schoonmaakteam zelf eens ervaren? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. En wie weet komen we binnenkort langs om je bedrijfsruimte een opfrisbeurt te geven.

Image

ontdek de voordelen van het inhuren van schoonmakers

Het zit in de naam: wij zijn geen gewone schoonmaakploeg. Wij gaan namelijk verder dan het reguliere werk. Ons team bestaat uit gespecialiseerde vakmensen die alleen werken met de beste schoonmaakmiddelen en -materialen. En ze beschikken ook nog eens over de benodigde competenties en kwalificaties om een schitterend resultaat af te leveren. Op deze manier hebben we al vele zakelijke en particuliere klanten blij gemaakt met een schitterend resultaat.

Uiteraard houden we je op de hoogte van de bijbehorende kosten. Zo weet je altijd vooraf waar u aan toe bent. Dat voorkomt vervelende verrassingen in de toekomst. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw schoonmaakklus kun je gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis op maat gemaakte offerte voor het inhuren van onze schoonmakers.