betrouwbaar, ervaren en professioneel

Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt u contact met ons op?

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Kerimago Kick

” Goede schoonmaak voor een prima prijs!”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Stof verwijderen na een verbouwing in Breda

Het stof verwijderen na een verbouwing in de omgeving van Breda verzorgen wij dagelijks voor Particulieren en bedrijven. Bij TopCleaners rekent u op een service van ervaren medewerkers die gericht aan de slag gaan. Zodra uw huis stofvrij is gemaakt na de verbouwing mag u namelijk aan het leukste beginnen: het inrichten van de leefruimtes. Laat TopCleaners de stof verwijderen na de verbouwing van uw woning in Breda en omgeving (+50km).

 

Schakel ons in om het stof te verwijderen na een verbouwing in de omgeving van Breda

Uw huis stofvrij maken na een verbouwing betekent dat u tot in de kleinste hoekjes en nauwste spleetjes moet gaan om alle onzuiverheden te verwijderen. Met dit soort dieptereiniging weet u zeker dat alles helemaal netjes is. Na de verbouwing neemt u dan het best contact op met onze medewerkers te Breda om het stof te verwijderen alvorens de oplevering of vooraleer u zelf in het gebouw of huis trekt. Niet alleen een huis maken wij stofvrij voor u na een verbouwing, maar ook industriële terreinen, gebouwen of kantoren nemen wij graag onder handen. Schakel ons schoonmaakbedrijf in voor alle soort schoonmaakopdrachten in de brede omgeving van Breda.