Opleveringsschoonmaak

De opleveringsschoonmaak is essentieel!

Ben jij al lange tijd druk aan het verbouwen, klussen, verven en nog veel meer? Is jouw huis eindelijk klaar? Dan is het tijd voor de oplevering schoonmaak zodat al het stof van de verbouwing als sneeuw voor de zon verdwijnt. Bij Topcleaners.nl ben jij aan het juiste adres voor alle opleveringsschoonmaken! Ook in andere situaties zijn wij de juiste keuze, bijvoorbeeld bij het opleveren van een nieuw schoolgebouw, bedrijfsruimte of een nieuwe sportaccomodatie. Wij maken de hele ruimte prachtig schoon en helemaal gebruiksklaar voor jou!

Wanneer een opleveringsschoonmaak

Een oplevering schoonmaak wordt vaak gehouden voordat een ruimte of gebouw opgeleverd wordt aan een nieuwe eigenaar. Eventueel kan de schoonmaak natuurlijk ook eerder gehouden worden. Zo kun je bijvoorbeeld de ruimte schoon laten maken voor een bezichtiging indien de ruimte verkocht of verhuurd wordt.

Het opleveringsschoonmaak proces

Tijdens de schoonmaak worden de wanden, gevels, vloeren, glazen, keukens en badkamers grondig schoongemaakt. Hierbij richten wij ons onder andere aan het verwijderen van kalk van de wanden en de vloeren en het stofvrij maken van de gehele ruimte. Daarnaast kunnen wij de ruimte intensiever schoonmaken indien dit naar wens is. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld een dieptereiniging uitvoeren. Voordat wij aan de slag gaan stellen wij een plan van aanpak voor jou op zodat wij precies kunnen voldoen aan al jouw wensen.

Na de schoonmaak kun jij meteen beginnen met het uitpakken van verhuisdozen en het inrichten van de ruimte!

Topcleaners

Topcleaners.nl is al jaren gespecialiseerd in de opleveringsschoonmaak na verbouwingen, verhuizingen en verschillende nieuwbouwprojecten. Hierbij hebben wij een groot klantbestand opgebouwd met onder andere verschillende woningcorporaties, makelaars, particulieren, aannemers, bouwbedrijven en nog veel meer. Door de jarenlange ervaring hebben wij alle middelen en kennis om een optimale opleveringsschoonmaak voor jou uit te voeren! Hierbij werken mee dan 70 gemotiveerde schoonmakers elke dag weer vol enthousiasme bij ons aan de meest veelzijdige klussen. Bij het schoonmaken wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmaterialen voor het allerbeste resultaat. Tijdens het uitvoeren van de opleveringsschoonmaken proberen wij zoveel mogelijk het millieu te ontlasten.

Wacht dus niet langer en schakel nu Topcleaners.nl in voor jouw opleveringsschoonmaak. Wij maken alles prachtig schoon en zorgen dat alles blinkend opgeleverd wordt.

Wil je meer informatie over de opleveringsschoonmaak of wil je samen kijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Je kunt zowel particulier als zakelijk vrijblijvend contact met ons opnemen.
top