Opleveringsschoonmaak

TopCleaners is van oudsher gespecialiseerd in het schoonmaken van gebouwen en woningen voor en na oplevering. Alle kennis, materialen en middelen zijn in huis om iedere opleveringsschoonmaak tot in de puntjes te verzorgen.

TopCleaners verzorgt voor een groot aantal opdrachtgevers de schoonmaak bij oplevering. Verhuisbedrijven, vastgoedbeheerders, aannemers en particulieren in heel Noord-Brabant maken al vele jaren zeer tevreden gebruik van de diensten van TopCleaners.

Schoonmaak voor en na verhuizing

Voor erkende verhuisorganisaties verzorgen de schoonmakers van TopCleaners al vele jaren de opleveringsschoonmaak voor en/of na de verhuizing.

Logischerwijs wordt voorafgaand aan de reiniging in kaart gebracht wat de wensen en behoeften van de klant zijn. Hierdoor worden de schoonmaakdiensten gegarandeerd naar volledige tevredenheid uitgevoerd. Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening zijn flexibiliteit en servicegerichtheid de belangrijkste speerpunten.

Opleveringschoonmaak voor vastgoedbeheerders, makelaars en bouwbedrijven door schoonmakers van TopCleaners

Grondige reiniging is nodig om na een renovatie of verbouwing het op te leveren pand volledig schoon te krijgen. Naast het leveren van kwaliteit, zijn het efficiënt en flexibel inplannen van de schoonmaakdiensten voor TopCleaners de belangrijkste speerpunten. Dit alles volledig naar wens van de opdrachtgevers. Op deze wijze onderscheidt TopCleaners zich van andere aanbieders.

Schoonmaakdiensten voor particulieren

Ook bij particulieren verrichten de schoonmakers van TopCleaners al vele jaren de opleveringsschoonmaak na verhuizing, verbouwing of renovatie. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de opdrachtgevers en efficiënt te werken met de juiste materialen en middelen weet TopCleaners de kosten laag te houden.

top