dé partij voor het schoonmaken van uw dakgoten

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op? Bijna 25 jaar ervaring in het schoonmaken van dakgoten.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring met het schoonmaken van dakgoten voor zowel bedrijven als particulieren. Neem je contact met ons op? Wij staan graag voor je klaar. Volg ons hele verhaal op LinkedIn

Waarom TopCleaners voor het schoonmaken van je dakgoten?

Icon

experts in het schoonmaken van dakgoten

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar jouw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

 

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in het schoonmaken van dakgoten

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

De beste partij voor het schoonmaken van dakgoten

Dakgoten zijn een soort vangnet voor alles wat uit de lucht valt. Uiteraard vangen ze regenwater op. Maar ook bladeren, takjes, mos, vuil en zelfs vogelnesten raken verstrikt in je dakgoten. Zeker in de herfst merk je dat je dakgoten snel verstopt raken.

Als het gaat om het schoonmaken van je dakgoten kun je beter voorkomen dan genezen. Want een verstopte waterafvoer kan veel schade veroorzaken. Denk aan overstromingen, lekkages, houtrot in je kozijnen en schimmels in je muren. En dus is het zaak om je dakgoten schoon te maken en goed te onderhouden. Op die manier voorkom je vochtproblemen en schade aan je woning of bedrijfspand.

Image
Image

Dakgoten schoonmaken: zo doen we dat!

Je vraagt je nu waarschijnlijk af: ik kan toch zelf wel een dak op om mijn dakgoten schoon te maken? Als je zelf een ladder pakt sta je zo op het dak, dat klopt. Alleen brengt dat wel de nodige risico’s met zich mee. Zeker als je niet dagelijks op een ladder staat is een ongeluk zo gebeurd. Het is daarom een goede keuze om de hulp in te schakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf.

Deze brengt naast de nodige kennis en ervaring ook de juiste schoonmaakmiddelen- en materialen mee. En dat kun je best goed gebruiken. Want met alleen een schone dakgoot ben je er nog niet helemaal. Het leegmaken van de regenpijp hoort er ook bij. Het water stroomt immers pas weg als het hele systeem schoon is. Kies daarom voor het gemak van een vakkundige schoonmaker voor het schoonmaken van je dakgoten.