Professional schoonmaakbedrijf TopCleaners

Professioneel schoonmaakbedrijf TopCleaners uit Breda. Betrouwbaar, ervaren en professioneel. We helpen je graag met een professionele schoonmaak. Nu, vandaag en morgen. Neem vandaag contact met ons op!

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jaren ervaring in het schoonmaken van zowel particuliere als zakelijke ruimtes. Contact us today! We are ready to assist you.

Waarom kiezen voor professioneel schoonmaakbedrijf TopCleaners?

Icon

Experts in opleveringsschoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid kunnen uitvoeren.

Icon

Innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

Hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

Ervaren schoonmaakbedrijf.

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor je kantoorpand? Of wil je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak echt grondig aanpakken dit jaar? Wat je ook zoekt, ons professioneel schoonmaakbedrijf uit Breda staat iedere dag klaar voor je schoonmaakbehoeften.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Lees hieronder meer over onze unieke werkwijze.

Image
industriële reiniging

Professioneel schoonmaakbedrijf voor industriële ruimtes

Ook voor de reiniging van uw industriële ruimte ben je bij ons aan het goede adres. Want ons professionele schoonmaakteam biedt maatwerk voor elke soort ruimte. Dus ook voor de industriële ruimtes die een unieke aanpak vereisen. In deze ruimtes staan namelijk vaak dure en complexe machines. En daarnaast wordt er soms ook gewerkt met gevaarlijke stoffen. Daarom is het essentieel dat schoonmakers met de grootste zorg te werk gaan. Gelukkig heeft ons team van meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers ruime ervaring in het schoonmaken van verschillende industriële ruimtes. Denk daarbij aan fabriekshallen, magazijnen en distributiecentra. Mogen we ook jouw werkruimte een opfrisbeurt geven?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Image

Zo werkt een professioneel schoonmaakbedrijf

De naam zegt het al. Een professioneel schoonmaakbedrijf gaat verder dan een reguliere schoonmaakploeg. Wij werken uitsluitend met de beste schoonmaakmiddelen en -materialen. En ons grote team van gespecialiseerde vakmensen beschikt over alle competenties en kwalificaties die nodig zijn voor een brandschoon resultaat. Op die manier bieden we professionele reinigingsdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Uiteraard informeren we je tijdig over de kosten van de schoonmaak. Op die manier weet je van tevoren altijd precies waar u aan toe bent. En dat is wel zo prettig. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw schoonmaakklus? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een gratis offerte op maat.

Professionele schoonmaak in cijfers

1218

Huizen schoongemaakt

428

Bedrijfsruimtes gereinigd

5

Gespecialiseerde schoonmaakteams