zonnepanelen reiniger TopCleaners

Op zoek naar een betrouwbare zonnepanelen reiniger? Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

wij staan garant voor service en kwaliteit

Meer dan 25 jaar ervaring in het schoonmaken van zonnepanelen. We wassen zonnepanelen met behulp van onze osmose installaties (wasborstels op steel). Inmiddels hebben we meer dan 20.000 zonnepanelen gewassen en een prachtig netwerk van tevreden klanten in de omgeving van Breda opgebouwd. Mogen we jouw zonnepanelen ook schoonmaken?

Waarom TopCleaners?

Icon

Al 20.0000 zonnepalen gewassen

We hebben enorm veel ervaring. We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen uitvoeren.

Icon

De beste materialen en middelen

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

Hoge klanttevredenheid: 9.4!

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9.4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

+20% rendement: laat uw zonnepanelen schoonmaken!

Door uw zonnepanelen jaarlijks te laten wassen behaalt u 20% meer rendement uit zonne-energie. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Hier werken wij graag aan mee!.

Zonnepanelen reiniger

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor het reinigen van uw zonnepanelen? Dat begrijpen we als geen ander! Stof, vuil en vogeluitwerpselen zorgen namelijk voor een verminderde energieopbrengst. Zo kost iedere gemiste zonnestraal je weer geld. Bovendien kan vuil op je panelen zelfs voor beschadigingen zorgen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom is het een goed idee om de hulp in te schakelen van een professionele zonnepanelen reiniger. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij staan altijd voor je klaar.

Wil je meer weten over onze unieke werkwijze? Lees dan snel verder!

Image
Sinds 1998
Image

Zo werkt een zonnepanelen reiniger

De zonnecellen in de panelen op je dak zijn zeer kwetsbaar. Daarnaast zijn ze soms ook moeilijk bereikbaar. Het schoonmaken van je zonnepanelen vraagt daarom om een maatwerk aanpak. En laat dat nou net hetgeen zijn waar we bij TopCleaners in uitblinken. Uiteraard beschikken we over de beste schoonmaakmiddelen- en materialen om uw zonnepanelen grondig, snel en efficiënt te kunnen reinigen. Maar ook voor hoogtevrees deinzen we niet terug. Met allerlei klimmaterialen en zelfs een hoogwerker gaan we elke schoonmaakklus met veel plezier te lijf.

Image

Milieuvriendelijke zonnepanelen reiniger

Inmiddels hebben veel mensen al gekozen voor duurzame oplossingen zoals zonnepanelen. Want het opwekken van uw eigen energie kan namelijk je maandlasten flink drukken. Maar deze elektrische panelen zijn niet alleen goed voor je portemonnee. Ook het milieu krijgt een zetje in de goede richting. We moeten klimaatverandering immers met zijn allen tegengaan. En zo staan wij er ook in. Ook in 2023 werken we hard aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Zo zorgen we er altijd voor dat onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk is. Daarnaast streven we naar 100% recycling van al onze gebruikte schoonmaakmiddelen- en materialen. We zullen het samen moeten doen!

TopCleaners in cijfers

80000

Ramen gewassen

27000

Tevreden klanten

4

Hoogwerkers