Eenmalige schoonmaak van uw huis

Betrouwbare partij nodig voor de eenmalige schoonmaak van uw huis? Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt u contact met ons op?

 

Schoonmaakbedrijf TopCleaners groepsfoto

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor een eenmalige schoonmaak in huis? Zoek dan niet verder! Wij hebben alles in huis voor een grondige reiniging van je woning. Wil je nog een schoonmaakbeurt aan je woning geven voordat de makelaar langskomt? Wellicht wil je de laatste stofresten van de verbouwing weghalen? Of wil je je nieuwe woning grondig reinigen voordat je er gaat wonen? Wat er ook speelt, wij helpen je graag. Ons team van meer dan 70 vakkundige schoonmakers staat voor je klaar!

Image

Schoonmaak van je huis door een professional

Iedere woning, elke ruimte en alle oppervlakken zijn anders. Daarom bieden we maatwerk voor iedereen. Wil je je hele woning van top tot teen schoon laten maken? Of moet alleen je vloer geschrobd worden? Je kunt vertrouwen op ons team van ervaren schoonmakers. We hebben namelijk voor elke schoonmaakopdracht wel een specialist in huis. Denk aan glazenwassers, gevelreinigers en industriële reinigers. Uiteraard maken zij uitsluitend gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en materialen. Daarmee weten we elk hoekje te bereiken en zorgen we voor een brandschoon resultaat!

Schoonmaakwerk Eindhoven

Grote voorjaar schoonmaak van je huis

Veel mensen kiezen ervoor om één keer per jaar een grote schoonmaak van het huis te houden. Daarbij wil je natuurlijk geen enkele vierkante centimeter van je woning overslaan. Uiteraard kun je met huis-tuin-en-keukenspullen een heel eind komen. Maar voor een echt grondige reiniging kun je het beste de hulp van een professioneel schoonmaakteam inschakelen. Met de beste schoonmaakmiddelen garanderen we een brandschoon resultaat op alle oppervlakken. En door de handige klimmaterialen maken we zelfs op de moeilijkste plekken schoon.

Wil je weten hoe we precies te werk gaan? Neem dan eens een kijkje op onze LinkedIn pagina.

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Kerimago Kick

” Goede schoonmaak voor een prima prijs!”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode