fbpx

betrouwbaar, ervaren en professioneel

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Bouwbedrijf Vrolijk

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Waarom TopCleaners

Icon

Meer dan 70 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Hier zijn we trots op.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Schoonmaakbedrijf TopCleaners uit Breda verzorgt schoonmaakwerk bij bedrijven en particulieren. Ons team bestaat uit 70 enthousiaste en vak geschoolde schoonmakers. Wij leveren de allerhoogste kwaliteit en durven te zeggen dat wij het beste schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Breda zijn. TopCleaners heeft jaren lang ervaring opgebouwd op het gebied van schoonmaakonderhoud. Veiligheid op de werkvloer en maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Wil je vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Je kunt zowel telefonisch als per mail contact opnemen. Wij staan graag voor je klaar.

Image
sinds 1998
Image

gemotiveerde schoonmakers met aandacht voor detail

Schoonmaakbedrijf TopCleaners uit Breda:  60 gemotiveerde en betrokken schoonmakers vormen in Breda het dagelijkse uithangbord van ons schoonmaakbedrijf. Allen beschikken zij over de benodigde kennis, met als gezamenlijk doel een uiterst tevreden klant. De backoffice op het kantoor in Breda fungeert als aanspreekpunt en ondersteuning voor de schoonmakers. Een flexibele houding en zeer korte communicatielijnen maken van TopCleaners een unieke organisatie. Afspraak is bij ons ook echt afspraak.

Image

schoonmaakbedrijf TopCleaners uit Breda: Een schoonmaakbedrijf met een maatschappelijk karakter

Als erkend schoonmaakbedrijf uit Breda staan wij klaar voor onze klanten en collega’s. Bovendien trachten wij er naar tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden het milieu zo veel mogelijk te ontlasten. Onder het kopje over ons kun je meer lezen over TopCleaners en haar maatschappelijke rol.