betrouwbaar, ervaren en professioneel

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Een van de beste schoonmaakbedrijven. Neem je contact met ons op?

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Waarom TopCleaners

Icon

Meer dan 70 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Hier zijn we trots op.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit

In je zoektocht naar de beste schoonmaakbedrijven ben je ons tegengekomen. Dat is fijn! Misschien ben je van plan om een grote voorjaarsschoonmaak te houden? Wellicht kan je gevel wel een opfrisbeurt gebruiken? Wat er ook speelt, we helpen je namelijk graag met de schoonmaak van uw woning of bedrijfspand. Met de beste schoonmaakmiddelen en materialen zorgen we ervoor dat je vloer, gevel, ramen, kantoor of terras er binnenkort weer stralend uitzien. Benieuwd geworden naar onze aanpak? Lees dan snel verder!

Image
sinds 1998
Image

schoonmaakbedrijven met flexibiliteit

De een werkt elke dag van 9 tot 5 op kantoor. De ander draait nachtdiensten in het ziekenhuis. We begrijpen dat niet iedereen zijn planning er hetzelfde uitziet. En ook kantoortijden verschillen per bedrijf. Daarom komen we graag langs wanneer dat voor jou het beste uitkomt. Of dat nou overdag, ‘s avonds of in het weekend is. Ons team van meer dan 70 enthousiaste schoonmakers staat voor je klaar!

Image

full service schoonmaakbedrijven

Full service schoonmaakbedrijven. Je hoort er wel vaker van, maar wat wil dat nu eigenlijk zeggen? Voor ons is dat vrij makkelijk. Het zit namelijk in ons DNA. Het betekent dat we alles in huis hebben voor uw schoonmaakklus. En dat is ook geen verrassing. Want ons team bestaat inmiddels uit meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers die elke dag voor je klaarstaan. Daardoor weten we zeker dat we ook jouw schoonmaakproject aankunnen. Of het nu gaat om het reinigen van tegels, het schoonmaken van de gevel of het wassen van de glazen. Ons full service schoonmaakteam kan het allemaal!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoonmaakopdracht? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of kijk op LinkedIn voor meer informatie.