ZZP schoonmaak

ZZP schoonmaak opdracht bij TopCleaners! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team kunnen komen versterken. Schoonmaakwerk nodig? Neem nu contact op!

wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Wil je ons team komen versterken? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@topcleaners.nl. Wij nemen altijd contact met je op. Kijk hieronder of op LinkedIn en zie welke vacatures open staan.

openstaande vacatures:

vacature: flexibele invaller gezocht

Wij zijn op zoek naar een flexibele collega voor invalwerk bij ziekte/verlof van collega’s. Ben je geïnteresseerd? We komen graag in contact met je. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

 

 

vacature: avondpand in Breda

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een avondpand in Breda. Ben je geïnteresseerd? We komen graag in contact met je. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

vacature: opleveringsschoonmaak, collega gezocht

Vind je het leuk om mee te gaan naar opleveringen in de bouw en bij particulieren na verbouwing/verhuizing? Neem dan contact op, we zoeken jou!

Solliciteer direct!

vacature: diverse panden in Roosendaal

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een 3-tal panden in Roosendaal. Ben je geïnteresseerd? We komen graag in contact met je. Je kunt ons mailen.

Solliciteer direct!

wij zijn op zoek naar leuke collega’s!

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde schoonmaker die op zoek is naar een nieuwe schoonmaakuitdaging? Beginnen jouw handen al te kriebelen bij het zien van een vuile ruimte? En heb je ook nog eens behoefte aan maximale flexibiliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk ook flexibele ZZP schoonmaakopdrachten aan. Op die manier kun je je werk zo inrichten dat het precies past bij je wensen en behoeften.

Image
Collega's gezocht
Schoonmaakwerk Eindhoven

De voordelen van ZZP schoonmaak

Er zitten behoorlijk wat voordelen aan de ZZP schoonmaak bij TopCleaners. Maar het meest opvallende is toch wel de enorme flexibiliteit. Met ZZP schoonmaak heb je namelijk alles zelf in de hand. Zo kies je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil je veel of weinig werken? Heb je behoefte aan vaste uren doordeweeks? Of werk je liever ‘s avonds en in het weekend? Er is van alles mogelijk met onze flexibele ZZP schoonmaak opdrachten.

Image

ZZP schoonmaak werkzaamheden

Bij TopCleaners voorzien we in allerlei soorten schoonmaak. Denk daarbij aan het reinigen van tegels, gevels, vloeren, industriële ruimtes, kantoorpanden en ga zo maar door. Misschien klinken deze werkzaamheden wel als muziek in je oren? Maar ook als je een voorkeur hebt voor een bepaald soort werkzaamheden kun je bij ons terecht! Met de flexibiliteit van de ZZP schoonmaak kun je namelijk altijd zelf kiezen welke projecten je aanneemt. En dat is toch maar mooi meegenomen.

Image

Klinkt deze unieke schoonmaakopdracht als iets voor jou? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt je CV en motivatiebrief opsturen naar info@topcleaners.nl. Of bel naar 088-2223222 om meer te weten te komen over de ZZP schoonmaak bij TopCleaners.